over ons

Over ons

Wij zijn een professionele jonge organisatie waarbij de cliënt centraal staat. De zorg die u nodig heeft brengen wij in goed overleg met u zorgvuldig in kaart. Samen met u gaan wij op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Wij streven er naar uw verblijf thuis zo aangenaam en vertrouwd mogelijk te houden.

HH Thuiszorg draagt op ondernemende en maatschappelijk verantwoorde manier bij aan de zelfstandigheid van mensen. Met een breed aanbod aan diensten, bewegen wij ons als toonaangevende aanbieder pro-actief in het hart van de samenleving zowel voor de gesubsidieerde als de zelfbetalende klant.

Onze deskundige medewerkers zijn ambassadeurs van onze organisatie, werken autonoom, hebben de vrijheid en worden optimaal gefaciliteerd. HH Thuiszorg is een organisatie met veel ervaring waarbij uw wensen als onze cliënt centraal staan. Onze team is klein en bestaat uit vaste medewerkers. Professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

U bent van harte uitgenodigd vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen.

HH Thuiszorg

  • PERSOONLIJKE VERZORGING
  • (WIJK)VERPLEGING

  • PALLIATIEVE ZORG

  • HUISHOUDELIJKE VERZORGING

  • BEGELEIDING

BEREIKBAAR tot 23:00

Wij zijn iedere dag tot 23:00 telefonisch bereikbaar 7 dagen in de week ongeacht feestdagen. Als wij uw aanvraag binnen hebben, dan kunnen wij u een persoonlijk advies uitbrengen over onze particuliere zorg. Tijdens dit gesprek wordt samen met u bepaald welke zorg u wenst of welke zorg noodzakelijk is.

Huishoudelijke hulp nodig?

Als u extra hulp in het huishouden kunt gebruiken. Ook dan kunt u bij HH Thuiszorg aankloppen. Wij nemen u de zorg uit handen en regellen een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u.